• Elektrische barbecues

  Elektrische barbecues

  Elektrische barbecues

 • Barbecueën

  Barbecueën

  Elektrische barbecues

  Met een elektrische barbecue profiteer je van het ultieme gebruikersgemak. Een elektrische barbecue is snel opgewarmd en gebruiksklaar. Daarnaast is de temperatuur met een elektrische barbecue goed onder controle te houden. Populair zijn de wat kleinere modellen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Verder heb je met de elektrische barbecue een minimale rookontwikkeling. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je een inpandig balkon hebt of als je slecht tegen rook kunt. Bij Tuincentrum De Bosrand bieden wij een ruim assortiment aan diverse types en merken.

  Heb je een wat kleinere tuin, balkon of terras en wil je toch graag barbecueën? Kies dan voor een elektrische barbecue! Met een elektrische barbecue smaakt vlees net zo lekker als van een andere barbecue. Tegenwoordig zijn elektrische barbecues erg populair en milieuvriendelijk. Bij Tuincentrum De Bosrand ben je op het goede adres voor diverse soorten elektrische barbecues.

  De voordelen van het elektrisch barbecueën

  Wanneer je voor een elektrische barbecue kiest, profiteert je van het perfecte gebruikersgemak. Onze barbecue-experts van Tuincentrum De Bosrand hebben enkele voordelen van een elektrische barbecue op een rijtje gezet:

  • Een elektrische barbecue is snel opgewarmd. Binnen enkele minuten kun je beginnen met het bereiden van vlees, vis of groenten. 
  • Met een elektrische barbecue heb je geen gas of kolen nodig. Stop de stekker in het stopcontact en je kunt meteen aan de slag.
  • De temperatuur van een elektrische barbecue kun je heel gemakkelijk regelen. Heeft de barbecue de gewenste temperatuur bereikt? Dan blijft deze temperatuur stabiel. Wil je iets warmer of kouder? Draai dan gewoon de knop en de temperatuur past zich snel aan.
  • Met een elektrische barbecue heb je geen last van open vuur. Daarnaast is het elektrisch barbecueën één van de meest milieuvriendelijke manieren van barbecueën. Dat omdat je geen schadelijk afval heeft van de kolen of gasflessen.

  Elektrische barbecues koopt u bij Tuincentrum De Bosrand

  Elektrische barbecues van Weber

  Bij Tuincentrum De Bosrand vind je diverse elektrische barbecues van Weber. Wanneer je een barbecue van Weber bij Tuincentrum De Bosrand koopt, heb je gegarandeerd zeer goede kwaliteit in handen. Weber is niet voor niets hét barbecue merk. Naast de elektrische barbecues van Weber vind je ook gasbarbecues en houtskool barbecues van Weber. Maak het barbecueën compleet met diverse barbecue accessoires, zoals de Weber schoonmaakborstel of de Weber Barbecuetang. In de vestigingen van De Bosrand vind je uiteraard nóg meer Weber barbecue accessoires. Benieuwd? Kom gerust eens langs!

  Elektrische barbecue kopen bij De Bosrand

  Wanneer je een elektrische barbecue wilt kopen, doe je dat natuurlijk bij Tuincentrum De Bosrand. Kom eens langs in één van onze winkels en laat je inspireren door alle barbecue producten die wij verkopen. Je vindt onze winkels in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar en Woerden. Onze medewerkers helpen jou uiteraard graag bij de aankoop van een elektrische barbecue.