• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Houtskool barbecues

Barbecueën draait om gezelligheid en lekker eten. Voor veel mensen is het aanmaken van een houtskool barbecue onderdeel van deze gezelligheid. Wilt u genieten van het echte authentieke barbecuegevoel dan is de houtskoolbarbecue de beste keuze voor u. Bovendien krijgt uw vlees de kenmerkende houtskoolsmaak. Bij Tuincentrum De Bosrand geven wij u advies over de mogelijkheden en het gebruik. Laat u adviseren in ons tuincentrum en kies voor het authentieke barbecuegevoel. 

Wanneer u echt op een traditionele manier wilt barbecueën, dan kunt u dat het best met een houtskool barbecue doen. Met een houtskool barbecue krijgt u die bekende, authentieke rooksmaak aan uw vlees. De echte vleesgriller is hier natuurlijk gek op! Bij Tuincentrum De Bosrand vindt u verschillende soorten barbecues.

Diverse voordelen houtskool barbecues

De één barbecuet het liefst met gas en de ander kan niet zonder een elektrische barbecue. Toch heeft een houtskool barbecue vele voordelen. Onze barbecue-experts hebben enkele voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Houtskool barbecues zijn vaak een stuk goedkoper dan gasbarbecues of elektrische barbecues.
  • Vaak is een gasbarbecue groter dan een houtskool barbecue.
  • Een houtskoolbarbecue hoeft u minder te onderhouden dan een gasbarbecue.
  • Een houtskoolbarbecue is geschikt voor zeer hoge temperaturen. 

We kunnen ons voorstellen dat u toch nog vragen heeft over een houtskoolbarbecue. U kunt gerust contact met ons opnemen of kom gezellig langs in ons tuincentrum. Wij helpen u graag!

Diverse houtskool barbecues vindt u bij Tuincentrum De Bosrand

Houtskool barbecues van Weber

Bij de vestigingen van Tuincentrum De Bosrand vindt u onder andere houtskool barbecues van Weber. In Amerika is ooit de eerste Weber barbecue uitgevonden en inmiddels is Weber niet meer weg te denken bij de barbecues. Met een houtskoolbarbecue van Weber heeft u echt goede kwaliteit in handen! Tegenwoordig zijn er bepaalde series houtskoolbarbecues van Weber uit te breiden met Weber accessoires, zoals:

Zo kunt u naast barbecueën ook wokken, zelf pizza's maken of een heerlijke kip braden in de braadpan. Bij onze winkels in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden vindt u nog meer Weber barbecue accessoires om het barbecueën nóg completer te maken. Komt u snel eens langs?

Bij De Bosrand koopt u houtskool barbecues

Bij De Bosrand bent u van harte welkom om eens ons aanbod met houtskool barbecues te bekijken. Wij hebben onder andere houtskoolbarbecues van Weber, maar ook van andere merken. Naast de houtskool barbecues vindt u bij ons ook elektrische barbecues, gasbarbecues, maar ook diverse barbecue accessoires. U bent bij ons op het juiste adres om bbq-inspiratie op te komen doen. Bekijk de openingstijden van onze winkels in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar of Woerden en dan zien we u hopelijk snel!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 26 van 26 producten