• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Gasbarbecues

Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. Sluit een gasfles aan en na enkele minuten na het ontsteken is de barbecue klaar voor gebruik. Met een gasbarbecue kunt u de temperatuur goed regelen. Een ander voordeel van deze barbecue is dat barbecueën op gas een stuk goedkoper is dan bijvoorbeeld een houtskool barbecue. Bekijk hieronder alvast enkele voorbeelden van gasbarbecues. Bij Tuincentrum De Bosrand bent u van harte welkom voor uitgebreid advies.

Stelt u zich eens voor.. op een fijne zomeravond gezellig eten met familie of vrienden. Steek de gasbarbecue aan om een heerlijk stuk vlees, vis of groenten te bereiden. Dat is genieten toch? Bij Tuincentrum De Bosrand vindt u een zeer ruim aanbod met gasbarbecues. Kom gerust eens langs om al onze modellen te bekijken.

Voordelen van gasbarbecues

Barbecues zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij Tuincentrum De Bosrand vindt u kleine, compacte gasbarbecues, maar ook grotere modellen. U kunt het zo uitgebreid mogelijk maken! Wij hebben enkele voordelen van gasbarbecues voor u op een rijtje gezet:

  • Binnen 10 minuten kunt u de gasbarbecue gebruiken.
  • Met een gasbarbecue kunt u de temperatuur goed regelen.
  • Wanneer u gaat barbecueën op gas heeft u bijna geen rookvorming, daardoor is een gasbarbecue geschikt om bijvoorbeeld op een balkon te gebruiken.
  • Na het barbecueën kunt u de grillplaat gemakkelijk schoonmaken, het opvangbakje legen en vervolgens de barbecue weer opbergen.

Gasbarbecues koopt u bij De Bosrand in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden

Weber gasbarbecues

Bij De Bosrand verkopen wij diverse soorten gasbarbecues, waaronder ook van het merk Weber. Het merk Weber bestaat al heel wat jaren en is tegenwoordig marktleider als het gaat om barbecues. De barbecues van Weber zijn vaak uit te breiden met verschillende accessoires. Zo kunt u voor de gasbarbecue een handige Weber Barbecuehoes, Weber Bakspatel, Weber Wanten of Weber Schort gebruiken. Eén ding is zeker.. met een barbecue van Weber heeft u zeer goede kwaliteit in handen.

Gasbarbecues kopen bij De Bosrand

Wilt u dus graag een gasbarbecue kopen? Of wilt nog wat meer informatie over gasbarbecues? Dan bent u bij De Bosrand op het juiste adres. Onze barbecue-experts staan voor u klaar! Naast de gasbarbecues vindt u bij De Bosrand ook houtskool barbecues, elektrische barbecues en barbecue accessoires. Kom gerust barbecue-inspiratie opdoen in één van onze winkels in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar en Woerden.