• Tuin & Terras

    Tuin & Terras

    Tuin & Terras

Tuin & Terras

Geniet u ook altijd van uw tuin of balkon? Dan is het natuurlijk verstandig om de tuin of balkon goed te onderhouden. Bij Tuincentrum De Bosrand bent u dan ook op het juiste adres met alles wat met uw tuin en terras te maken heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van bloempotten voor buiten, tuingereedschap, gazon, tuinverlichting, gewasbescherming, spullen voor de vijver en terrasverwarmers. U bent in één van onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden van harte welkom om ons assortiment te bekijken.

Alles voor uw Tuin & Terras vindt u bij Tuincentrum De Bosrand. Bekijk hieronder een selectie van onze producten:

Tuintrends

Ieder jaar staan er bepaalde trends voor in de tuin centraal. Tuinbranche Nederland is de initiator van de trendtuinen in 2019 die daarbij een vertaling geven van tijdgeest en de daarbij behorende trends. Dit hebben zij thema's, zoals rust vinden, gezondheid en duurzaamheid toegepast in de volgende drie tuintrends van 2019:

  • Soft landing: In deze tijd verlangen sommige mensen naar wat meer verzachting. We hebben meer behoefte aan een zachte, vriendelijke en comfortabele woonomgeving. Bij een woonomgeving hoort natuurlijk de tuin ook bij. Als dat wordt vertaald naar de tuin, dan zien we veel kussens, zacht aanvoelende planten en ronde vormen. Een tuin met veel groen en pastelkleuren doet een mens goed.

  • New frontiers: Tegenwoordig zijn er zoveel nieuw technologieën die op ons afkomen. Mensen die hier van houden, omarmen deze ontwikkelingen. In een tuin die in de New frontiers stijl is gemaakt zien we vooral veel verlichting op zonne-energie. Of wat dacht u van spiegelende elementen. Op deze manier wisselen hightech en natuur elkaar af.
  • Harvesting elements: Bij deze trend is het hergebruiken van materialen, duurzaamheid en recycling belangrijk. Voor een leefbare wereld zijn uiteraard planten en bomen zeer belangrijk. Daarnaast is er ook nagedacht over het opvangen van het water. Een regenton met bijpassende bloempotten is dit jaar dan ook een hippe trend. Houdt u van tuinieren en wilt u zich onderscheiden, dan past dit thema goed bij u.

Tuin & Terras | Tuincentrum De Bosrand

Alles voor in de tuin: tuinverlichting, vijver en tuingereedschap

Wilt u meer sfeer in de tuin? Dan is mooie tuinverlichting dé oplossing. Bij Tuincentrum De Bosrand hebben wij onder andere wandlampen, tuinspots en tuinpalen in het assortiment. Het is belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt waar en/of wat u in de tuin wilt verlichten. Daarnaast is het ook van belang om na te denken over duurzame verlichting, zoals solarverlichting. Dit is verlichting die werkt op zonne-energie en dus niet op elektriciteit. Schijnt een keer de zon niet? Geen paniek! De batterij wordt alsnog opgeladen en doen de lampjes het gewoon.

Een vijver in de tuin geeft letterlijk en figuurlijk meer leven in de tuin. In combinatie met natuurlijk vissen en prachtige waterplanten, is de vijver echt een eyecatcher in de tuin. Om de vijver zo goed mogelijk te onderhouden heeft u zeker een vijverfilter nodig. Deze filter is nodig om het water in de vijver rond te laten pompen. Dit zorgt voor een schone en gezonde vijver en uiteindelijk heeft u minder snel last van vissen die ziek worden.

Heeft u overigens bomen in de tuin staan? Dan is het handig om een bladblazer te gebruiken om alle bladeren gemakkelijk op te kunnen ruimen. Heeft u gras in de tuin? Dan kan een goede grasmaaier natuurlijk niet ontbreken. Oftewel: goed gereedschap is het halve werk. Bij de vestigingen van Tuincentrum De Bosrand vindt u onder andere heggenscharen, snoeischaren, kettingzagen, grasmaaiers, scheppen, tuinhandschoenen en kruiwagens. Wij verkopen overigens ook producten van het bekende merk Gardena. Wilt u meer informatie over het aanbod tuingereedschap? Neem dan eens contact op met de medewerkers van Tuincentrum De Bosrand.

Spullen voor de tuin nodig? Kom naar Tuincentrum De Bosrand

Bent u dus op zoek naar goed tuingereedschap? Of wilt u misschien meer informatie over een vijver, een gazon, de terrasverwarmers of onze tuinverlichting? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij hebben vestigingen in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Bosrand!