• Tuin & Terras

    Tuin & Terras

    Tuin & Terras

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Tuin & Terras

Geniet jij ook altijd van jouw tuin of balkon? Dan is het natuurlijk verstandig om de tuin of balkon goed te onderhouden. Bij Tuincentrum De Bosrand ben je dan ook op het juiste adres met alles wat met jouw tuin en terras te maken heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van bloempotten voor buiten, tuingereedschap, gazon, tuinverlichting, gewasbescherming, spullen voor de vijver en terrasverwarmers. Je bent in één van onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar en Woerden van harte welkom om ons assortiment te bekijken.

Alles voor jouw Tuin & Terras vind je bij Tuincentrum De Bosrand. Bekijk hieronder een selectie van onze producten:

Tuintrends van 2021

Ieder jaar staan er bepaalde trends voor in de tuin centraal. Tuinbranche Nederland is de initiator van de trendtuinen die daarbij een vertaling geven van tijdgeest en de daarbij behorende trends. Dit hebben zij thema's, zoals rust vinden, gezondheid en duurzaamheid toegepast in de volgende drie tuintrends:

  • Inner Retreat: Deze trends staat helemaal in het teken van onthaasten en ontspannen. Door in de tuin een vlonder te plaatsen, straalt dit vooral rust en eenheid uit. Bij deze trend zien we geen opvallende kleuren of vormen. Er worden veel tinten in de kleur wit gebruikt en we zien veel doorzichtige materialen terugkomen.
  • Blended Cultures: Door alle digitalisering in de wereld leven we tegenwoordig steeds meer in een bubbel. Deze tuintrend laat alle grenzen vervagen door een mix van culturen, materialen en verschillende planten te laten zien. Als het gaat om kleur zien we veel felle kleuren waardoor er een exotische uitstraling ontstaan. Het water bij deze tuintrend heeft ook een belangrijke rol. Het regenwater wordt namelijk opgevangen in regentonnen en kan meteen door de grond worden opgenomen door de grote borders.
  • Street Savage: Deze trend kan het best worden omschreven als vrijheid en imperfectie en is gebaseerd op het leven op de straat en de hiphopscene. De bloempotten en meubels zijn gemaakt van gerecyclede materialen en opvallend is dat de schuttingen zijn beschilderd met graffiti. Er staan veel planten in de tuin in allerlei vrolijke kleuren.

Tuin & Terras | Tuincentrum De Bosrand

Alles voor in de tuin: tuinverlichting, vijver en tuingereedschap

Wil je meer sfeer in de tuin? Dan is mooie tuinverlichting dé oplossing. Bij Tuincentrum De Bosrand hebben wij onder andere wandlampen, tuinspots en tuinpalen in het assortiment. Het is belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt waar en/of wat je in de tuin wilt verlichten. Daarnaast is het ook van belang om na te denken over duurzame verlichting, zoals solarverlichting. Dit is verlichting die werkt op zonne-energie en dus niet op elektriciteit. Schijnt een keer de zon niet? Geen paniek! De batterij wordt alsnog opgeladen en doen de lampjes het gewoon.

Een vijver in de tuin geeft letterlijk en figuurlijk meer leven in de tuin. In combinatie met natuurlijk vissen en prachtige waterplanten, is de vijver echt een eyecatcher in de tuin. Om de vijver zo goed mogelijk te onderhouden heb je zeker een vijverfilter nodig. Deze filter is nodig om het water in de vijver rond te laten pompen. Dit zorgt voor een schone en gezonde vijver en uiteindelijk heb je minder snel last van vissen die ziek worden.

Heb je overigens bomen in de tuin staan? Dan is het handig om een bladblazer te gebruiken om alle bladeren gemakkelijk op te kunnen ruimen. Heb je gras in de tuin? Dan kan een goede grasmaaier natuurlijk niet ontbreken. Oftewel: goed gereedschap is het halve werk. Bij de vestigingen van Tuincentrum De Bosrand vind je onder andere heggenscharen, snoeischaren, kettingzagen, grasmaaiers, scheppen, tuinhandschoenen en kruiwagens. Wij verkopen overigens ook producten van het bekende merk Gardena. Wil je meer informatie over het aanbod tuingereedschap? Neem dan eens contact op met de medewerkers van Tuincentrum De Bosrand.

Spullen voor de tuin nodig? Kom naar Tuincentrum De Bosrand

Ben je dus op zoek naar goed tuingereedschap? Of wil je misschien meer informatie over een vijver, een gazon, de terrasverwarmers of onze tuinverlichting? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij hebben vestigingen in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar en Woerden. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Bosrand!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 1807 producten