• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Kerstverlichting

Kunt u moeilijk een keuze maken uit ons grote aanbod kerstverlichting? De meeste kerstverlichting heeft tegenwoordig mini LED lampjes en kan zowel binnen als buiten. De grootste verschillen tussen de snoeren zit hem in de afstand tussen de lampjes en de kleur van de lampjes. De afstand tussen de lampjes varieert van 10 cm bij een normale snoer tot respectievelijk 2 cm bij de Ivy en minder dan een halve centimeter bij de clusterverlichting. Bij onze vestigingen van tuincentrum De Bosrand vindt u heel veel verschillende soorten kerstverlichting van bekende merken, zoals Lumineo, Luca, Konst Smide en Anna's Collection. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons tuincentrum!

Binnenverlichting kopen bij De Bosrand

Het is donker buiten, de temperatuur zakt langzaam richting het vriespunt. Wanneer u bij de woonkamers naar binnen kijkt ziet u overal kleine fonkelende lichtjes; heel erg knus, warm en gezellig! Kerstverlichting brengt letterlijk en figuurlijk licht tijdens de donkere dagen. Maar welke verlichting gebruikt u voor de kerstboom? Tegenwoordig is er zo veel keuze in kerstverlichting, dat het vaak lastig is om de juiste keuze te maken. Onze experts van De Bosrand hebben op het gebied van kerstverlichting enkele tips en aandachtspunten voor u op een rijtje gezet:

Hoeveel lampjes in de boom?
Let bij deze keuze niet op het aantal lampjes, maar op de lengte van de snoer met lampjes. Bij een boom van 180 cm hoog gebruikt u een snoer met minimaal 14 meter lampjes. Heeft u een boom van bijvoorbeeld 220 cm? Neem dan minimaal een snoer van 18 meter lampjes.

Type verlichting
Hieronder ziet u een afbeelding waar duidelijk wordt uitgelegd wat voor soorten kerstverlichting wij in onze tuincentra vestigingen verkopen:

Welke kleur spreekt u aan?
Onze kerstverlichting is in diverse kleuren te verkrijgen. De twee belangrijkste en meest bekende kleuren zijn: 'classic warm' en 'warm wit'.

  • Classic warm: deze verlichting lijkt het meest op de kleur van het klassieke kerstlampje.

 

  • Warm wit: deze verlichting is wat lichter en lijkt het meest op de kleur van de traditionele gloeilamp.

Romeo schijnt zijn licht op kerstboomverlichting

Er zijn veel soorten kerstverlichting voor in de kerstboom. Romeo legt in onderstaand filmpje uit wat de verschillen zijn en hoe deze varianten het beste worden toegepast.

Buitenverlichting bij De Bosrand

Vroeger was december de maand om de kerstverlichting van zolder te halen. Tegenwoordig brengen de lichtjes al eerder licht in de duisternis. Ook laten we de lampjes steeds langer hangen. Het is niet alleen kerstverlichting, maar ook sfeerverlichting tijdens de winterse, donkere periode. De lichtjes zijn dus ook niet meer alleen bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen overal in huis en tuin gebruikt worden. Natuurlijk kunt u uw huis binnen mooi maken met verlichting, maar ook buiten kunt u flink uitpakken. Het hoeft niet beperkt te blijven tot een boom of struik met een ricelight voor buiten. U kunt bijvoorbeeld met koppelbare ijspegelverlichting uw gevel snel en eenvoudig verlichten. Daarnaast heeft u misschien nog wel een ongebruikte vuurkorf staan. Doe er een paar houtblokken in en combineer dit met vlamverlichting. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Laat u inspireren in één van onze vestigingen van De Bosrand.

Tip van onze experts: App-verlichting
De naam zegt het al, deze verlichting is bedienbaar door middel van een app. Via de app kunt u de verlichting aan en uit zetten, maar ook laten dimmen en allerlei twinkle functies inschakelen. U kunt met de app ook een timer instellen. Deze verlichting app is er voor zowel IOS (Apple) en Android.