Kerstversiering

In jouw kerstboom of kunstkerstboom mag natuurlijk kerstversiering niet ontbreken. Maak van jouw boom een echte eyecatcher Geef je boom een persoonlijke touch met ornamenten die helemaal bij jou passen.  Het assortiment ballen, slingers, pieken en ornamenten in onze kerstshows is enorm uitgebreid. Ook hebben we een aantal bijzondere merken die we hieronder graag presenteren.

Kurt S. Adler

Kurt S. Adler verrast kerstliefhebbers van over de hele wereld jaarlijks met duizenden nieuwe fantasierijke artikelen. Gedetailleerde kerstboomhangers zijn de specialiteit van dit merk. De collecties zijn eigentijds en kwalitatief hoogwaardig. De thema’s variëren van wijn, tot taartjes en van Disney tot klassieke kerstornamenten.

 

 

Vondels

Het merk Vondels heeft dit jaar wel hele mooie en bijzondere kersthangers in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan een gouden koptelefoon, sushi, een cocktail, flamingo, gouden ananassen, kreeften, een watermeloen en papegaaien. Al met al kunnen we wel stellen dat ook deze kerstversiering erg kleurrijk en bijzonder is. Geen standaard effen gekleurde kerstballen, maar echte opvallende kersthangers.

Sparkles from Amsterdam! Vondels creëert unieke kerstdecoraties die een serieuze sparkling toevoegen aan je feestdagen. De hoogwaardige glazen ornamenten combineren traditionele en eigentijdse ontwerpen die trendy, chic en schattig zijn. Van etenswaren, tot hobby’s en van Nijntje tot Delfts blauw. We hebben een enorm assortiment om jouw favoriete kersthanger te vinden.

 

Tuincentrum De Bosrand | Kerstversiering

Koop de mooiste kerstversiering bij Tuincentrum De Bosrand

Ben je benieuwd geworden naar al deze kerstversiering? Kom gerust langs in één van onze vestigingen van De Bosrand. Wij toveren elk jaar ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. Naast de kerstversiering kun je in onze winkels ook terecht voor kunstkerstbomen, kerstverlichting, kersthuisjes en natuurlijk ook echte kerstbomen. Bekijk per vestiging de openingstijden en de extra dagen of avonden dat we geopend zijn en dan zien we je hopelijk snel bij Tuincentrum De Bosrand.

Onze kerstshows