Kerstversiering

In uw kerstboom of kunstkerstboom mag natuurlijk de kerstversiering niet ontbreken. Maak van uw boom een echte eyecatcher! De kerstshows in de vestigingen van De Bosrand zijn vanaf begin november helemaal ingericht met de mooiste kersttrends van dit jaar. U kunt allerlei soorten kerstversiering bij ons vinden in verschillende kleuren en maten. De keuze is ruim! In sommige vestigingen verkopen wij wel hele bijzondere merken kerstversiering. Wij hebben de top voor u op een rijtje gezet:

Kurt S. Adler

Wat tegenwoordig helemaal hip en populair is, is de kerstversiering van Kurt S. Adler. Een erg uitgesproken merk waar iedereen vrolijk van wordt. De effen kerstballen kunnen weg, want met deze kerstversiering kunt u uw kerstboom versieren als geen ander. Denk bijvoorbeeld aan versiering in de vorm van taartjes, ijsjes, auto's, koekjes, unicorns, lolly's Coca-Cola flesjes of knalroze engeltjes. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of Kurt S. Adler heeft het. Kom dit merk eens bekijken in ons tuincentrum en u zult uw ogen uitkijken. Dit merk kunt u alleen in onze vestigingen in Alphen a/d Rijn of Wassenaar vinden. 

Vondels

Het merk Vondels heeft dit jaar wel hele mooie en bijzondere kersthangers in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan een gouden koptelefoon, sushi, een cocktail, flamingo, gouden ananassen, kreeften, een watermeloen en papegaaien. Al met al kunnen we wel stellen dat ook deze kerstversiering erg kleurrijk en bijzonder is. Geen standaard effen gekleurde kerstballen, maar echte opvallende kersthangers. Dit merk is alleen te koop bij De Bosrand vestigingen in Alphen a/d Rijn en Wassenaar.

Goodwill

Goodwill is een merk dat ieder jaar een mooie kerstcollectie op de markt brengt, maar daarnaast ook gespecialiseerd is in andere soorten woonaccessoires, zoals vazen, kussens en servies. Voor de kerstcollectie hebben zij verschillende soorten kerstthema's, zoals:

 • Classic Santa
 • Musical Winter
 • Winter Frost
 • Woodland
 • Great Gatsby

Bij ieder thema staan bepaalde kleuren of een bepaald thema centraal. Bij het thema 'Great Gatsby' zijn bijvoorbeeld veel goud en zilver te zien. Daarentegen staan bij het thema 'Woodland' vooral rood en bruintinten centraal. Bent u benieuwd naar de andere thema's? Kom langs bij één van onze vestigingen!

Thema's

Dit jaar zijn er verschillende thema's opgenomen in onze sfeershows. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Ice Adventure
 • Red Velvet
 • Country Christmas
 • Embrace Nature
 • December to Remember
 • Christmas Rituals

Voor een uitgebreidere sfeerimpressie van deze thema's kunt u hier klikken om onze sfeershows in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden te bekijken.

Kaemingk kerstversiering bij De Bosrand

Kerstversiering kopen bij De Bosrand

Bent u benieuwd geworden naar al deze kerstversiering? Kom gerust langs in één van onze vestigingen van De Bosrand. Bekijk per vestiging de openingstijden en de extra dagen of avonden dat we geopend zijn en dan zien we u hopelijk snel bij De Bosrand.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie