• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Kerstversiering

In uw kerstboom of kunstkerstboom mag natuurlijk kerstversiering niet ontbreken. Maak van uw boom een echte eyecatcher! De kerstshows in de vestigingen van De Bosrand zijn vanaf begin november helemaal ingericht met de mooiste kersttrends van dit jaar. U kunt allerlei soorten kerstversiering bij ons vinden in verschillende kleuren en maten. De keuze is ruim! In sommige vestigingen verkopen wij wel hele bijzondere merken kerstversiering. Lees snel verder en kom meer te weten over de bijzondere merken die wij in onze winkels verkopen.

Kerstdecoratie, kerstartikelen of kerstversiering kopen?

Elk jaar weer toveren wij onze winkels in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Oegstgeest, Wassenaar en Woerden om tot een magische kerstwinkel. Bij De Bosrand kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor de feestdagen. Bij ons vindt u daadwerkelijk alles om het in huis, maar ook buitenshuis gezellig en feestelijk te maken. Ons assortiment bestaat uit traditionele kerstversiering, maar ook de meest trendy kerstdecoratie vindt u in onze winkels. Wij bieden u kerstversiering in diverse prijsklassen aan. Zo is er voor ieder geschikte kerstdecoratie te vinden.

Tuincentrum De Bosrand | Kerstversiering

De uitgesproken kerstversiering van Kurt S. Adler

Wat tegenwoordig helemaal hip en populair is, is de kerstversiering van Kurt S. Adler. Een erg uitgesproken merk waar iedereen vrolijk van wordt. De effen kerstballen kunnen weg, want met deze kerstversiering kunt u uw kerstboom of kunstkerstboom versieren als geen ander. Denk bijvoorbeeld aan versiering in de vorm van taartjes, ijsjes, auto's, koekjes, unicorns, lolly's Coca-Cola flesjes of knalroze engeltjes. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of Kurt S. Adler heeft het. Kom dit merk eens bekijken in ons tuincentrum en u zult uw ogen uitkijken. Dit merk kunt u alleen in onze vestigingen in Alphen a/d Rijn of Wassenaar vinden. 

Bijzondere kersthangers van het merk 'Vondels'

Het merk Vondels heeft dit jaar wel hele mooie en bijzondere kersthangers in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan een gouden koptelefoon, sushi, een cocktail, flamingo, gouden ananassen, kreeften, een watermeloen en papegaaien. Al met al kunnen we wel stellen dat ook deze kerstversiering erg kleurrijk en bijzonder is. Geen standaard effen gekleurde kerstballen, maar echte opvallende kersthangers. Dit merk is alleen te koop bij De Bosrand vestigingen in Alphen a/d Rijn en Wassenaar.

Thema's

Dit jaar zijn er verschillende thema's opgenomen in onze sfeershows. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Mountain Lodge
  • Nature's Gift
  • Wonderful Time
  • Christmas Eve
  • Wild Glam
  • Pink Forest
  • Under The Stars

Voor een uitgebreidere sfeerimpressie van deze thema's kunt u hier klikken om onze sfeershows in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden te bekijken.

Tuincentrum De Bosrand | Kerstversiering

Koop de mooiste kerstversiering bij Tuincentrum De Bosrand

Bent u benieuwd geworden naar al deze kerstversiering? Kom gerust langs in één van onze vestigingen van De Bosrand. Wij toveren elk jaar ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. Naast de kerstversiering kunt u in onze winkels ook terecht voor kunstkerstbomen, kerstverlichting, kersthuisjes en natuurlijk ook echte kerstbomen. Bekijk per vestiging de openingstijden en de extra dagen of avonden dat we geopend zijn en dan zien we u hopelijk snel bij Tuincentrum De Bosrand.

Onze kerstshows