• Binnenpotterie

    Binnenpotterie

    Binnenpotterie

Binnenpotterie

Potten brengen sfeer in elk interieur. Bij onze vestigingen van tuincentrum De Bosrand bieden wij daarom een uitgebreid assortiment aan bloempotten en bloembakken, maar ook vazen, kunststof bloempotten en terracotta potjes. Uiteraard hebben wij de nieuwste modellen van de laatste trends in ons tuincentrum opgenomen. Ter inspiratie zijn er in de tuincentra altijd opgemaakte potten en plantenbakken te vinden. Ook is het mogelijk zelf uw plant met een pot of mand uit te kiezen en deze te laten opmaken door onze medewerkers. Zo gaat u met een complete combinatie van een plant en pot naar huis!

Bloempotten voor binnen

Met leuke accessoires, zoals kaarsen en kussens kunt u uw huis naar smaak mooi inrichten. Hierbij kunnen mooie bloempotten natuurlijk niet ontbreken. Met wat mooie bijpassende bloempotten kunt u uw huis net even extra stijlen en sfeervol inrichten. Onderhoud uw planten in een juiste bloempot of vaas, dan heeft u hier natuurlijk langer plezier van. Potten voor binnen zijn er natuurlijk in verschillende materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van keramiek, kunststof of glas. Een bos bloemen is natuurlijk perfect om in een mooie glazen vaas te zetten. Een kamerplant daarentegen kan heel mooi staan in een pot van keramiek. De medewerkers van onze vestigingen van De Bosrand kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste pot.

Bloempotten voor binnen bij De Bosrand

Potten in verschillende woonstijlen

Ieder seizoen staan er nieuwe woontrends centraal. Daar spelen wij van tuincentrum De Bosrand op in. Ook wij veranderen ons assortiment om goed aan te sluiten bij de laatste woonstijlen. Wat kunnen we in 2019 verwachten? In 2019 kunnen we een aantal nieuwe kleuren verwachten. Denk daarbij aan goud, beige-tinten, paars en pasteltinten in de kleur lila en oranje. Een kleur die we in 2019 ook gaan zien is de terracotta kleur. De terracotta potten zijn natuurlijk perfect om hiermee te combineren.

De mooiste potten kopen bij De Bosrand

Bent u dus op zoek naar dé perfecte pot voor bij uw kamerplant? Of bent u op zoek naar mooie plantenbakken die u aan uw balkon kunt hangen? Ons assortiment is zo ruim dat hier vast en zeker een mooie bloempot of plantenbak voor u tussen moet zitten. Wij verkopen onder andere bloempotten en plantenbakken van Capi, Elho, Jaro Decorations, en MiCa Decorations. Ieder merk staat bekend om zijn eigen collecties met eigen design. Kom gerust eens langs bij één van onze vestigingen van De Bosrand. Dan kunt u ons assortiment komen bekijken. Bekijk de openingstijden van onze vestigingen dan zien we u hopelijk snel!

Toon filters Verberg filters

Filter producten