In Alphen aan den Rijn: De Bosrand Dierenkliniek 

De Bosrand Dierenkliniek: Wij zijn open, maar alleen op afspraak!
De dierenkliniek in onze vestiging in Alphen aan den Rijn is een service van Tuincentrum De Bosrand in samenwerking met Dierenkliniek Rijnoever. 
De dierenkliniek is een volledige praktijk met een moderne behandelkamer en laboratorium. Hier verzorgen wij inentingen, preventief advies en onderzoek van honden, katten, cavia’s en konijnen. Maar ook vogels en reptielen kunnen bij ons tegen scherpe prijzen worden behandeld.

Mocht er tijdens het consult blijken dat er een uitgebreider onderzoek nodig is, zoals bijvoorbeeld röntgenfoto’s, echo, een scan of een operatieve ingreep, dan verwijzen wij je graag door naar: 

Dierenkliniek Rijnoever:  
Evenaar 178  
2408 JT  Alphen aan den Rijn 
0172 - 426655 
Wij kunnen via een direkte computerverbinding met deze kliniek meteen stappen ondernemen, zodat tijd- en informatieverlies nihil is.

 

 

 

 

De Bosrand Dierenkliniek

De Bosrand Dierenkliniek

Het spreekuur

U kunt op dit moment alleen op afspraak terecht bij De Bosrand dierenkliniek. Deze afspraak is telefonisch te maken via dierenkliniek Rijnoever op telefoonnummer 0172 - 426655. Graag aangeven dat u belt voor De Bosrand dierenkliniek. 
Van maandag tot en met vrijdag is er een inloopspreekuur van 13.00 – 15.00 uur in De Bosrand vestiging in Alphen a/d Rijn. Een ervaren dierenarts en assistente staan dan voor jouw huisdier klaar voor behandelingen en/of therapie. Naast het inloopspreekuur is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens dit consult vindt een eerste check en behandeling plaats. Mocht er verdere behandeling noodzakelijk zijn wordt er een vervolg afspraak met je gemaakt indien je dit wenst.

Vaccinatie-uurtje

U kunt op dit moment alleen op afspraak terecht bij De Bosrand dierenkliniek. Deze afspraak is telefonisch te maken via dierenkliniek Rijnoever op telefoonnummer 0172 - 426655. Graag aangeven dat u belt voor De Bosrand dierenkliniek. 
Het vaccinatie-uurtje is uitsluitend bedoeld voor het geven van vaccinaties tegen een gereduceerd tarief. Voor het vaccinatie-uurtje ben je welkom op elke donderdag van de maand van 13.00 - 15.00 uur. Voor andere diensten zoals het knippen van nagels of het onderzoeken en behandelen van gezondheidsproblemen kun je op een ander moment bij ons terecht. Alleen gezonde dieren kunnen gevaccineerd worden. Om deze reden krijgt jouw huisdier eerst een korte gezondheidscheck.
Constateert de dierenarts tijdens het vaccinatie-uurtje een mogelijk gezondheidsprobleem, dan wordt apart een afspraak gemaakt om dit verder
te onderzoeken.

Consult

Mocht je met meerdere dieren willen komen, of heeft jouw huisdier meerdere klachten, dan raden we je aan een aparte afspraak te maken. We kunnen dan ruimer inplannen, zodat er meer tijd is voor onderzoek. Tijdens inloopspreekuur kunnen de wachttijden uiteraard oplopen. Een afspraak kun je telefonisch of bij onze assistentes aan de balie maken.

Onze gediplomeerde dierenarts assistente, is buiten openingstijden van de kliniek aanwezig op de dierenafdeling gedurende de openingstijden van de Tuincentrum de Bosrand. Zij kan jou voorzien van informatie, medicatie of veterinaire voeding en eventueel jouw bestellingen opnemen. 

Spoed

Onze kliniek is voor spoedgevallen buiten openingstijden aangesloten bij: 
Dierenkliniek Rijnoever
Evenaar 178,
2408 JT  Alphen aan den Rijn,
0172 – 426655.

Deze kliniek heeft de beschikking over alle faciliteiten zoals poli-kamers, operatiekamer, digitale röntgenapparatuur, echo bloedanalyse-apparatuur en een eigen laboratorium. Hierdoor zijn ook bij spoed deze hulpmiddelen direct voor jou beschikbaar.

Prijslijst Dierenkliniek