• Buitenpotterie

    Buitenpotterie

    Buitenpotterie

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Buitenpotterie & manden

Met buitenpotterie kunt u uw terras of balkon opfleuren en de natuur bij uw woning halen. Tuincentrum De Bosrand biedt daarom een uitgebreid assortiment aan potten, waarin de nieuwe trends en modellen zijn opgenomen. Zo vindt u altijd de stijl die bij uw woning past. Van terracotta tot potten van beton en van plastic tot geglazuurd. Tevens bieden wij een uitgebreide collectie kunststof potten en aanverwante producten van onder andere Elho en Capi. Daarnaast ontbreken de plantenbakken van riet en salim, loodlook-zink en gietijzer natuurlijk niet in onze filialen. Ter inspiratie zijn er in onze winkels altijd opgemaakte potten en plantenbakken te vinden. Ook is het mogelijk zelf uw plant en pot of mand uit te kiezen en deze te laten opmaken door onze medewerkers.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 422 producten

Capi bloempot

Op onze buitenafdeling vindt u uiteraard bloempotten van Capi. De potten van Capi zijn zowel voor binnen als buiten geschikt en hebben vele voordelen. Zo zijn de potten vorstbestendig, UV-bestendig, breukbestendig, hebben een isolatielaag, zijn recyclebaar en lichtgewicht. Daarnaast krijgt u ook 3 of 10 jaar garantie op de pot. Kortom, met de bloempotten van Capi heeft u echte kwaliteit in handen. Er zijn bij De Bosrand verschillende collecties van Capi verkrijgbaar in diverse modellen en stijlen. Er zit vast en zeker een bloempot bij die bij uw smaak past.

Tuincentrum De Bosrand | Buitenpotterie | Capi

Elho plantenbak

Bij Tuincentrum De Bosrand vindt u naast de potterie van Capi ook Elho bloempotten. Elho maakt al meer dan 55 jaar bloempotten en plantenbakken voor in en om het huis. Elho wilt graag dat de natuur naar huis wordt gehaald en dat kan perfect met de Elho plantenbakken. Zet bijvoorbeeld in de Elho balkonbak kleurrijke zomerbloeiers en gebruik de grotere bloempotten voor de kleine boompjes. Daarnaast heeft Elho speciaal een collectie voor de moestuin: kweekpotjes, kweekkastjes en een kweektafel. Benieuwd wat Elho nog meer te bieden heeft? Kom gerust eens bij ons langs!

Tuincentrum De Bosrand | Buitenpotterie | Elho

Buitenpotten kopen? Kom naar De Bosrand!

Bij Tuincentrum De Bosrand heeft u veel keus in buitenpotten. Naast de buitenpotten vindt u in onze winkels ook manden die u perfect in de tuin of op het balkon en terras kunt gebruiken. Daarnaast vindt u bij ons natuurlijk ook de bekende, klassieke potten gemaakt van terracotta en ander aardewerk. Kortom, kom eens een kijkje nemen in één van onze filialen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden. Advies nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar! We zien u snel bij De Bosrand!