Kunstkerstbomen

Tuincentrum De Bosrand biedt een uitgebreide collectie kunstkerstbomen van onder andere Triumph Tree, Everlands en Black Box Trees. Deze kunstbomen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. In de vestigingen van De Bosrand kunt u al deze kunstkerstbomen in het echt bewonderen, maar lees vooral verder wanneer u meer informatie wilt over kunstkerstbomen. Weet u namelijk al welke soort het best bij u past?

Kunstkerstbomen kopen bij tuincentrum De Bosrand

Het lijkt net echt dennengroen: onze trendy kunstkerstbomen

Er zijn veel verschillende soorten kunstkerstbomen. Er is een verschil in hoe je een kunstkerstboom in elkaar moet zetten, maar er zit zeker ook een verschil in het materiaal waar een kunstkerstboom van is gemaakt. De vraag is dan ook: hoe worden kunstkerstbomen gemaakt?

De boom met harde naalden is gemaakt van PVC dat gevormd is als een borstelhaar. Een dikke stevige ronde harde draad wordt op een bepaalde lengte afgesneden en rondom de takjes gebonden. De boom met zachte naalden (softneedle), is gemaakt uit lange stroken PVC. Deze lange stroken worden gesneden in dunne reepjes die zachte, platte naalden vormen. Elke tak heeft meerdere borstelige dennen, groene zijtakjes (twijgjes) en hierdoor ontstaat een mooie volle natuurgetrouwe tak. De boom met een PE zijtak (twijg) heeft gezorgd voor een revolutie in de vorm en uitstraling van de kunstkerstbomen. De vloeibare PE wordt in mallen gegoten. Na het afkoelen en bewerken is een perfecte dennengroen zijtak gevormd. Dit maakt een kunstkerstboom tot een boom niet niet van echt te onderscheiden is. Wilt u de bomen in het echt bewonderen? Kom dan gerust langs in één van de vestigingen van De Bosrand.

Tuincentrum De Bosrand | Kunstkerstbomen kopen

De kunstkerstbomen van Triumph Tree

Triumph Tree onderscheidt zich van de meeste kunstkerstbomen door de hoge kwaliteit materialen, de natuurlijke uitstraling en de makkelijke opbouw. Daarom geeft Triumph Tree ook 10 jaar garantie op de meeste bomen. Op de elektronische onderdelen en de lampjes krijgt u altijd drie jaar garantie. De kunstkerstbomen van Triumph Tree zijn gemakkelijk op te zetten. U krijgt altijd een gebruiksaanwijzing bij de aankoop van de kunstkerstboom. De takken en de stam hebben een stalen kern, waardoor de kunstkerstboom stevig is. De naalden zijn gemaakt van PVC wat een natuurlijke look geeft. Mocht u een ander onderdeel nodig hebben, dan zijn deze altijd los te bestellen.

De kunstkerstbomen van Startree

Uniek wat u bij tuincentrum De Bosrand vindt zijn de kunstkerstbomen van Startree. Startree is een merk van ons waar u kunstkerstbomen kunt vinden die special geschikt zijn voor op tafel. Dit worden ook wel tafelmodellen genoemd. De kunstbomen zijn er in diverse hoogtes: 60 cm, 90 cm en 120 cm. Naast de kunstkerstbomen vindt u bij ons ook verschillende soorten guirlandes en kerstkransen van Startree. Al het groen is niet van echt te onderscheiden!

De kunstkerstbomen van Black Box Trees

Black Box Trees heeft kerstbomen in diverse soorten en maten. De kunstbomen hebben een mooie vorm, omdat de zijtakken op een speciale manier zijn afgewerkt. Deze kunstkerstbomen zijn ook niet van echt te onderscheiden. Een voordeel van de Black Box Trees is dat de naalden van deze kunstbomen erg stevig zijn. Daarom heeft u ook gegarandeerd vele jaren plezier van een Black Box kunstkerstboom. Bij iedere kerstboom die u koopt van Black Box zit minstens 5 jaar garantie. Black Box Trees staat voor kwaliteit en dat zult u zien wanneer u een kunstboom uit het assortiment koopt. Bekijk hieronder enkele voorbeelden uit de Black Box collectie, maar kom vooral langs bij De Bosrand om deze bomen in het echt te zien. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over deze kunstkerstbomen!

De kunstkerstbomen van Everlands

Wilt u meer weten over de Everlands kunstkerstbomen? Dan bent u bij De Bosrand op het juiste adres. Hieronder kunt al enkele voorbeelden van de kunstkerstbomen bekijken, maar kom ook eens langs in één van onze vestigingen. Elke kunstboom van Everlands heeft zijn eigen eigenschappen en daar kunnen onze medewerkers u alles over vertellen. De kunstkerstbomen van Everlands zijn er in diverse kleuren groen, want groen is niet zomaar groen! In de collectie van Everlands vindt u ook veel kunstkerstbomen waar de verlichting al in is verwerkt. Dat is natuurlijk super handig, omdat u dan geen losse kerstverlichting meer hoeft aan te schaffen. Alle kunstkerstbomen van Everlands zijn zeer gemakkelijk op te zetten én wanneer u de kunstboom op de website van Everlands registreert, krijgt u 12  jaar garantie. U krijgt bij de aankoop van een kunstkerstboom, een stevige doos én een beschrijving van het opzetten van de boom.

Tuincentrum De Bosrand | Kunstkerstbomen kopen | Kerstboom met verlichting

De mini kerstbomen van Janga

Naast de collecties van Everlands, Black Box Trees, Triumph Tree en Startree vindt u bij De Bosrand ook kunstkerstbomen van Janga. Dit merk is exclusief te koop bij De Bosrand. Met een kunstkerstboom van Janga haalt u gegarandeerd de kerst in huis. Versier bijvoorbeeld een Janga tafelkerstboom met uw favoriete kerstversiering. Benieuwd naar de Janga kunstkerstbomen collectie? Kom dan snel langs bij één van onze vestigingen. Laat de feestdagen maar komen!

Kunstkerstboom kopen? Kom langs bij De Bosrand

Wilt u de kunstkerstbomen in het echt bewonderen? Kom gerust eens een keer langs in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar of Woerden voor een groot assortiment aan kunstkerstbomen. U zult zien dat deze kunstbomen niet te onderscheiden zijn van echte kerstbomen. Laat u zich verrassen, inspireren en geniet van de sfeervolle kerstdagen, want in onze winkels vindt u ook een ruime kerstshow. Zo kunt u hier ook al uw inkopen doen voor de kerst, zoals kerstversiering, kerstverlichting en kersthuisjes. Hopelijk tot snel bij De Bosrand!