• Kamerplanten
     

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Kamerplanten

Het hele jaar door geven kamerplanten sfeer in huis. Ze zijn een aanwinst voor elk interieur. Of u nu houdt van klassieke planten met veel kleur of van strakke, groene planten. Bij Tuincentrum De Bosrand vindt u in onze vestigingen een assortiment van enkele honderden soorten en variëteiten. Door dagelijkse rechtstreekse inkoop op de bloemenveiling en kwekerijen en de juiste verzorging in onze kassen, koopt u een plant van optimale kwaliteit: vers en sterk.

Er zijn heel veel verschillende soorten kamerplanten: orchideeënvetplantencactussenvarenspalmen. Noem het maar op! Er zijn zelfs planten die er niet alleen voor zorgen dat er meer sfeer in huis is, maar die ook luchtzuiverend werken. Deze luchtzuiverende planten zorgen ervoor dat er frissere en schonere lucht in huis is. Deze groene kamerplanten zijn perfect voor op kantoor, maar bijvoorbeeld ook in de slaapkamer. Iedere kamerplant produceert zuurstof, maar niet iedere kamerplant heeft een luchtzuiverende werking. Er zijn kamerplanten die bijdragen aan een schone lucht in huis of kantoor. Deze kamerplanten nemen via de bladeren schadelijke stoffen op vanuit de lucht. Daarna worden deze stoffen in de wortel of in de plant zelf opgeslagen en afgebroken. Eigenlijk zijn luchtzuiverende kamerplanten een soort luchtverfrissers, want ze zorgen er ook voor dat onfrisse geurtjes worden afgebroken.

Kamerplanten kopen bij De Bosrand

Kamerplanten top 20

Onze winkels zijn gesloten, maar wij komen graag bij jou thuis langs met onze kamerplanten top 20! Bekijk onze top 20 hier en vul onderaan de pagina het bestelformulier in en wij zorgen ervoor dat jij jouw kamerplant(en) thuis bezorgd krijgt! Liever eenvoudig bestellen via Whatsapp? App ons op telefoonnummer 06-83266908!

Kamerplanten voor elke ruimte in huis

Met groene kamerplanten in huis creëert u snel meer sfeer. Naast de uitstraling in huis, zijn kamerplanten ook goed voor de gezondheid. Het zorgt voor een schonere lucht en een hogere luchtvochtigheid. In elke ruimte in huis kunnen perfect kamerplanten staan. Welke kamerplanten groeien waar het best? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet:

Kamerplanten voor iedere ruimte in huis koopt u bij De Bosrand

Planten shoppen met Plant with Roos

Bekijk ons ruim assortiment aan kamerplanten tijdens deze tour van bekende vlogster Roos tijdens haar bezoek aan ons tuincentrum in Oegstgeest. 

 

Meer weten over Plant with Roos?

Volg Plant with Roos
 

 

 

 

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten