• Kamerplanten
     

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Kamerplanten

Het hele jaar door geven kamerplanten sfeer in huis. Ze zijn een aanwinst voor elk interieur. Of u nu houdt van klassieke planten met veel kleur of van strakke, groene planten. Bij Tuincentrum De Bosrand vindt u in onze vestigingen een assortiment van enkele honderden soorten en variëteiten. Door dagelijkse rechtstreekse inkoop op de bloemenveiling en kwekerijen en de juiste verzorging in onze kassen, koopt u een plant van optimale kwaliteit: vers en sterk.

Er zijn heel veel verschillende soorten kamerplanten: orchideeënvetplantencactussenvarenspalmen. Noem het maar op! Er zijn zelfs planten die er niet alleen voor zorgen dat er meer sfeer in huis is, maar die ook luchtzuiverend werken. Deze luchtzuiverende planten zorgen ervoor dat er frissere en schonere lucht in huis is. Deze groene kamerplanten zijn perfect voor op kantoor, maar bijvoorbeeld ook in de slaapkamer. Iedere kamerplant produceert zuurstof, maar niet iedere kamerplant heeft een luchtzuiverende werking. Er zijn kamerplanten die bijdragen aan een schone lucht in huis of kantoor. Deze kamerplanten nemen via de bladeren schadelijke stoffen op vanuit de lucht. Daarna worden deze stoffen in de wortel of in de plant zelf opgeslagen en afgebroken. Eigenlijk zijn luchtzuiverende kamerplanten een soort luchtverfrissers, want ze zorgen er ook voor dat onfrisse geurtjes worden afgebroken.

Kamerplanten kopen bij De Bosrand

Kamerplanten kopen bij De Bosrand

Verzorging van uw kamerplanten - De Bosrand

Verzorging kamerplanten

Elke kamerplant heeft zo zijn eigen verzorging nodig. De één staat graag in de zon en de ander liever op een plek met wat meer schaduw. Eén ding wat zeker is, is dat er voor in elk huis een geschikte kamerplant te vinden is. Wij hebben voor u een aantal tips om u een handje te helpen met het verzorgen van uw kamerplant:

  • Geef de kamerplant de juiste hoeveelheid water - Het is soms lastig om de planten genoeg water te geven, zonder dat het teveel is. Het verschilt per plant hoeveel water deze nodig heeft. Voelt een blaadje van de plant droog aan? Dan heeft de plant een beetje water nodig.
  • De kamerplant moet schoon blijven - Het is de bedoeling dat de planten schoon blijven. Haal daarom eens een stoffer langs de planten, om al het stof weg te halen.
  • Geef de kamerplant ruimte - Het is zonde wanneer de plant zomaar ergens in een hoekje wordt geduwd. Een plant groeit en heeft daarom ruimte nodig.
  • Extra voeding voor de kamerplant - Geef de plant af en toe wat extra plantenvoeding. Het is per plant wel verschillend wat voor soort plantenvoeding ze nodig hebben. Maar dit is wel belangrijk om te geven voor een lang plezier van je kamerplant.

Heeft u de juiste kamerplant gevonden? De medewerkers in onze verschillende vestigingen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden kunnen u advies geven over het onderhouden van de kamerplanten.

Kamerplanten voor elke ruimte in huis

Met groene kamerplanten in huis creëert u snel meer sfeer. Naast de uitstraling in huis, zijn kamerplanten ook goed voor de gezondheid. Het zorgt voor een schonere lucht en een hogere luchtvochtigheid. In elke ruimte in huis kunnen perfect kamerplanten staan. Welke kamerplanten groeien waar het best? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet:

Kamerplanten voor iedere ruimte in huis koopt u bij De Bosrand

Kamerplanten kopen bij De Bosrand

Bent u dus op zoek naar de perfecte kamerplant? Tuincentrum De Bosrand heeft vier vestigingen: Alphen a/d RijnOegstgeestRijsbergenWassenaar en Woerden. Er zal vast een vestiging bij u in de buurt zitten, dus kom eens langs en laat u zich inspireren door al die mooie kamerplanten. Heeft u vragen over de verzorging van kamerplanten of wilt u een plant in een pot laten zetten? Vraag het gerust, want onze medewerkers staan voor u klaar. Tevens zijn al onze vestigingen van De Bosrand ook op zondag geopend. Graag tot ziens bij De Bosrand!

Planten shoppen met Plant with Roos

Bekijk ons ruim assortiment aan kamerplanten tijdens deze tour van bekende vlogster Roos tijdens haar bezoek aan ons tuincentrum in Oegstgeest. 

 

Meer weten over Plant with Roos?

Volg Plant with Roos
 

 

 

 

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten