• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Zijde bloemen & planten

Vroeger zagen zijden bloemen en planten er erg 'nep' uit. Tegenwoordig worden de bloemen en planten gemaakt van materialen en luxe stoffen en daardoor zijn ze niet meer van echt te onderscheiden. Bij Tuincentrum De Bosrand kunt u terecht voor de mooiste zijde bloemen en planten. Heeft u nog een lege hoek in de woonkamer of slaapkamer? Zet er een mooie pot neer met wat kleurrijke, zijden bloemen. U zult zien, dat geeft meteen sfeer!

Voordelen zijden bloemen en planten

Vergeet u regelmatig uw bloemen en planten water te geven? Of bent u veel van huis, maar wilt u toch altijd een mooi bloemetje op tafel hebben staan? Denk dan eens aan zijden bloemen of planten. Ons assortiment wordt steeds afgestemd op de seizoenen en (toekomstige) trends. Zo heeft u altijd iets volgens de laatste trends in huis. Zijden bloemen en planten hebben zeker voordelen:

  • Het zal u verbazen, maar de zijden bloemen en planten verwelken nooit.
  • De bloemen en planten zijn onderhoudsvriendelijk.
  • U heeft er geen omkijken naar.

Wat wel belangrijk is, is dat de zijden bloemen en planten zo nu en dan afgestoft moeten worden. Zo blijven ze lang mooi en stofvrij! Kunstbloemen zijn er in veel soorten, vormen, hoogtes en kleuren te koop in onze vestigingen van De Bosrand in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. 

Zijden bloemen en planten te koop bij Tuincentrum De Bosrand

Van alle gemakken voorzien: kunstplanten

Groene kamerplanten zijn tegenwoordig erg hip! De trend urban jungle zet zich ook dit jaar nog voort. Wilt u graag groene kamerplanten, maar vindt u het moeilijk om ze goed te onderhouden? Of heeft u absoluut geen groene vingers? Dan zijn kunstplanten dé oplossing voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van hangende kunstplanten? Deze zijn natuurlijk ook heel leuk voor in de badkamer. Of wat dacht u van een mooie kunstplant voor in de vensterbank? Bij De Bosrand bent u op het juiste adres voor om kunstplanten te kopen!

Kunstbloemen kopen bij De Bosrand

Woont u dus in de buurt van Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden en wilt u graag kunstbloemen of kunstplanten kopen? Dan dan gerust eens langs bij één van de onze vestigingen van Tuincentrum De Bosrand. Bij ons kunt u uw eigen zijden bloemen boeket samenstellen. Wilt u advies van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk! Zij helpen u graag! Bekijk de openingstijden van onze vestigingen en dan zien we u hopelijk snel!

Toon filters Verberg filters

Filter producten