Hoezen en opbergboxen

Bij Tuincentrum De Bosrand kun je terecht voor diverse hoezen en opbergboxen voor al jouw tuin accessoires. De hoezen en opbergboxen beschermen optimaal tegen regen, wind, sneeuw, vorst, stof, vuil en tegen sterke zon. Bescherm jouw tuinmeubelen of parasol met een hoes van AeroCover, zodat je hier nog langer van kunt genieten!

Bescherm jouw tuinmeubelen met een beschermhoes van AeroCover

Het voordeel van een beschermhoes speciaal voor tuinmeubelen, is dat deze worden beschermd tegen onder andere vuil, regen en zonlicht. Daarom raden wij altijd aan om een beschermhoes te kiezen die bij jouw lounge set of dining set past. Bij De Bosrand vind je onder andere de volgende hoezen:

  • Parasolhoes
  • Tuinsethoes
  • Loungesethoes
  • Tas speciaal voor tuinkussen

Zo kun je alle onderdelen van jouw tuinmeubelen goed beschermen en uiteindelijk heb je jarenlang plezier hiervan. De hoezen van AeroCover zijn gemaakt van een waterbestendige, ademende stof. Deze stof is zo gemaakt dat het schimmelvorming tegengaat. Er zijn veel verschillende soorten en afmetingen verkrijgbaar. Zo kun je altijd een geschikte beschermhoes voor jouw tuinset vinden. De hoezen van AeroCover hebben nog andere voordelen:

  • Bij het aanschaffen van een beschermhoes krijg je een handige opbergtas.
  • Alle hoezen van AeroCover hebben een koord met stopper, zodat je de hoes goed vast kunt maken.
  • De hoezen beschermen jouw tuinmeubelen tegen vocht, viezigheid en UV-straling.

Koop de juiste beschermhoes of opbergbox

Bij het gebruiken van een beschermhoes of opbergbox zal je zien dat de tuinmeubelen en de accessoires van de meubels langer mooi blijven. Daarom is het belangrijk om de juiste, passende beschermhoes of box te vinden. Een hoes moet niet te klein of te groot zijn. Het is van belang dat je de juiste afmeting weet om zo de juiste hoes te kopen. Meet daarom de afmetingen van bijvoorbeeld jouw lounge set en tel daar 10 tot 20 centimeter bij. Dan heb je de goede afmetingen. Een hoes moet namelijk goed kunnen ventileren. Bij een tuintafel moet bijvoorbeeld een ruimte zitten tussen de tafel en de hoes. Op deze manier voorkom je vochtplekken op de tafel. Het belangrijkste is dat het water de mogelijkheid heeft om van de hoes af te lopen. 

Parasolhoes of beschermhoes voor de lounge set kopen? Kom naar De Bosrand

Bij tuincentrum De Bosrand vind je diverse hoezen van AeroCover voor het beschermen van jouw parasol of tuinmeubelen. Naast de beschermhoezen vind je in onze winkels ook opbergboxen voor jouw tuinkussens. Vergeet ook deze niet om netjes op te bergen wanneer je ze niet gebruikt. Het zou zonde zijn wanneer deze verkleuren of vochtplekken krijgen. De vestigingen van De Bosrand vind je in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Oegstgeest, Wassenaar en Woerden. Bekijk onze winkels met de openingstijden en dan zien we je hopelijk snel in ons tuincentrum!

Parasols en schaduwdoeken

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten