• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Hoezen en opbergboxen

Bij Tuincentrum De Bosrand kunt u terecht voor diverse hoezen en opbergboxen voor al uw tuin accessoires. De hoezen en opbergboxen beschermen optimaal tegen regen, wind, sneeuw, vorst, stof, vuil en tegen sterke zon. Bescherm uw tuinmeubelen of parasol met een hoes van AeroCover, zodat u hier nog langer van kunt genieten!

Bescherm uw tuinmeubelen met een beschermhoes van AeroCover

Het voordeel van een beschermhoes speciaal voor tuinmeubelen, is dat deze worden beschermd tegen onder andere vuil, regen en zonlicht. Daarom raden wij altijd aan om een beschermhoes te kiezen die bij uw lounge set of dining set past. Bij De Bosrand vindt u onder andere de volgende hoezen:

  • Parasolhoes
  • Tuinsethoes
  • Loungesethoes
  • Tas speciaal voor tuinkussen

Zo kunt u alle onderdelen van uw tuinmeubelen goed beschermen en uiteindelijk heeft u jarenlang plezier hiervan. De hoezen van AeroCover zijn gemaakt van een waterbestendige, ademende stof. Deze stof is zo gemaakt dat het schimmelvorming tegengaat. Er zijn veel verschillende soorten en afmetingen verkrijgbaar. Zo kunt u altijd een geschikte beschermhoes voor uw tuinset vinden. De hoezen van AeroCover hebben nog andere voordelen:

  • Bij het aanschaffen van een beschermhoes krijgt u een handige opbergtas.
  • Alle hoezen van AeroCover hebben een koord met stopper, zodat u de hoes goed vast kunt maken.
  • De hoezen beschermen uw tuinmeubelen tegen vocht, viezigheid en UV-straling.

Koop de juiste beschermhoes of opbergbox

Bij het gebruiken van een beschermhoes of opbergbox zult u zien dat de tuinmeubelen en de accessoires van de meubels langer mooi blijven. Daarom is het belangrijk om de juiste, passende beschermhoes of box te vinden. Een hoes moet niet te klein of te groot zijn. Het is van belang dat u de juiste afmeting weet om zo de juiste hoes te kopen. Meet daarom de afmetingen van bijvoorbeeld uw lounge set en tel daar 10 tot 20 centimeter bij. Dan heeft u de goede afmetingen. Een hoes moet namelijk goed kunnen ventileren. Bij een tuintafel moet bijvoorbeeld een ruimte zitten tussen de tafel en de hoes. Op deze manier voorkomt u vochtplekken op de tafel. Het belangrijkste is dat het water de mogelijkheid heeft om van de hoes af te lopen. 

Parasolhoes of beschermhoes voor de lounge set kopen? Kom naar De Bosrand

Bij tuincentrum De Bosrand vindt u diverse hoezen van AeroCover voor het beschermen van uw parasol of tuinmeubelen. Naast de beschermhoezen vindt u in onze winkels ook opbergboxen voor uw tuinkussens. Vergeet ook deze niet om netjes op te bergen wanneer u ze niet gebruikt. Het zou zonde zijn wanneer deze verkleuren of vochtplekken krijgen. De vestigingen van De Bosrand vindt u in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Oegstgeest, Wassenaar en Woerden. Bekijk onze winkels met de openingstijden en dan zien we u hopelijk snel in ons tuincentrum!

Parasols en schaduwdoeken

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten