• Barbecues

  Barbecues

  Barbecues

 • Uw Weber Premium Plus Dealer

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

  .

  Weber

  De geschiedenis van Weber - Van scheepsboei tot kogelbarbecue
  Sommige uitvindingen zijn grappig of juist ongewoon. Een voorbeeld uit de categorie 'ongewoon': het idee om uit een scheepsboei een barbecue met deksel maken. George Stephen heeft op deze manier de kogelbarbecue uitgevonden en heeft deze ontwikkeld naar vele volgmodellen. De start van de, eerst Amerikaanse, wereldwijde barbecue cultuur.

  Al meer dan 60 jaar lang bouwen en ontwikkelen wij bij Weber innovatieve producten. Met onze hoogwaardige en doordachte barbecueproducten en de daarop exact afgestemde accessoires en verbruiksmaterialen bouwen wij het Weber grillsysteem. Na de uitvinding van de ketelbarbecue hebben wij een zeer duidelijk doel voor ogen: wij willen u de ultieme barbecuebeleving laten ervaren.

  Alle vestigingen van De Bosrand zijn gecertificeerde Weber Premium Plus Dealers. U kunt bij ons terecht voor een groot Weber assortiment in prachtige shops waar we u graag deskundig en volledig advies geven.

  Verder kunt u, naast de barbecues ook bij ons terecht voor alle barbecue-accessoires. Lees onze pagina barbecue-accessoires, of laat u door een van onze medewerkers adviseren in de winkel

   

  Toon filters Verberg filters

  Filter producten