• Uw Weber Premium Plus Dealer

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Weber

De geschiedenis van Weber - Van scheepsboei tot kogelbarbecue
Sommige uitvindingen zijn grappig of juist ongewoon. Een voorbeeld uit de categorie 'ongewoon': het idee om uit een scheepsboei een barbecue met deksel maken. George Stephen heeft op deze manier de kogelbarbecue uitgevonden en heeft deze ontwikkeld naar vele volgmodellen. De start van de, eerst Amerikaanse, wereldwijde barbecuecultuur.

Al meer dan 60 jaar lang bouwen en ontwikkelen wij bij Weber innovatieve producten. Met onze hoogwaardige en doordachte barbecueproducten en de daarop exact afgestemde accessoires en verbruiksmaterialen bouwen wij het Weber grillsysteem. Na de uitvinding van de ketelbarbecue hebben wij een zeer duidelijk doel voor ogen: wij willen u de ultieme barbecuebeleving laten ervaren.

Alle vestigingen van De Bosrand zijn gecertificeerde Weber Premium Plus Dealers. U kunt bij ons terecht voor een groot Weber assortiment in prachtige shops waar we u graag deskundig en volledig advies geven.

Verder is er een ruime keuze uit barbecue-accessoires. U kunt hierbij denken aan aanmaakblokjes, briketten, barbecue-gereedschap, borstels en schorten.