Big Green Egg

Big Green Egg presenteert: vijf modellen. Met onbeperkte culinaire mogelijkheden. Er is niets dat de Big Green Egg niet kan. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking... Van mooi gegrild, sappig vlees tot zachtgegaarde langoustines. Van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kun je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes. Hij is niet voor niets favoriet bij vele sterrenchefs en honderdduizenden foodies. Overal in de wereld. Een wereld vól culinaire mogelijkheden. Ontdek hem nu.

Ben jij ook zo iemand die lyrisch kan worden van een mooie lamsbout? Bij wie de culinaire fantasie op hol slaat bij het zien van een verse forel? En probeert jij ook zo graag nieuwe recepten uit? Kortom, ben jij meer dan gemiddeld geïnteresseerd in lekker eten? Dan past de Big Green Egg helemaal bij jou!

De Big Green Egg is ontwikkeld om buitenshuis net zo veel - of misschien zelfs wel meer - culinaire mogelijkheden te hebben als in de keuken. Je kunt er op grillen, bakken, braden, stoven, garen, koken en hem zelfs gebruiken als oven. Vlees of vis grillen, pizza's of brood bakken, soep maken, groenten bereiden, taarten bakken, het kan allemaal met de Big Green Egg.

De Big Green Egg is gebaseerd op het principe van de 3000 jaar oude 'Kamado', een soort klei-oven. Dit principe is in Amerika verbeterend en aangepast aan deze tijd. De robuuste Big Green Egg is gemaakt van onverwoestbaar keramiek dat bestand is tegen hoge en lage temperaturen. Niet zo verwonderlijk dus dat er wereldwijd inmiddels meer dan 500.000 tevreden gebruikers van de Big Green Egg zijn! Ben jij er daar straks één van?

Standaard zijn alle Eggs uitgevoerd met een RVS luchtschuif, een RVS grill- rooster, een speciale weersbestendige temperatuurmeter, een gietijzeren multifunctionele margrietschijf en een oersterke dubbele glazuurlaag voor een optimale bescherming tegen weer en wind.

Alle vestigingen van De Bosrand zijn gecertificeerde Big Green Egg Dealers. Je kunt bij ons terecht voor een groot assortiment in prachtige shops waar we jou graag deskundig en volledig advies geven. Naast onze showmodellen hebben we uiteraard ook de bijpassende accessoires om je snel op weg te helpen.