Parasols

We bieden een ruime keuze aan parasols. Van een kleine parasol voor op balkon, tot aan de grotere modellen waarmee u een heel terras kunt bedekken. Van de orignele Stokparasol tot een prachtige zweefparasol, we helpen u graag genieten van de zomer. Het merk Platinum staat voor functionaliteit, design, bedieningsgemak en robuustheid.

Met een Platinum parasol weet u waar u aan toe bent. De parasol dient primair om optimale bescherming te bieden tegen de zon en dient daarbij zo goed mogelijk naar de zon gericht te kunnen worden. Een Platinum parasol is niet zomaar een parasol. Elke Platinum parasol wordt namelijk met het bedieningsgemak en functionaliteit in gedachten ontworpen. Een Platinum parasol biedt de ‘finishing touch’ aan uw tuinset en geeft uw tuin een extra zonnige sfeer. 

Platinum parasols worden volgens strikte richtlijnen ontworpen. Materialen worden met uiterste zorg geselecteerd om te zorgen dat ze standhouden in lastige weersomstandigheden. De parasols worden volgens de modernste productiemethoden gefabriceerd en aan rigoureuze tests onderworpen voordat ze op de markt worden gebracht. Wij bieden keuze uit verschillende coatings, stofkleuren en stofklassen zodat u uw parasol naar wens kunt samenstellen.

Alle vestigingen van De Bosrand zijn officieel dealer van Platinum Parasols en bijhorende parasolvoeten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten