• Barbecues

  Barbecues

  Barbecues

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

  .

  Barbecues

  Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten het eten te bereiden op een barbecue? Barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires hebben wij ook in ons tuincentrum. Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie avonden kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

  De zomer is hét seizoen bij uitstek om de barbecue te voorschijn te halen voor een heerlijke avond met familie of vrienden. De geur van gegrild vlees, een heerlijk glaasje wijn, allemaal ingrediënten die het buiten eten tot een feestje maken. Barbecueën op houtskool, gas of elektrisch, het is tegenwoordig allemaal mogelijk. U vindt zelfs complete buitenkeukens bij Tuincentrum De Bosrand. Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden.

  Soorten barbecues

  Bent u op zoek naar een barbecue? Dan is natuurlijk de grote vraag: wat voor soort barbecue? Onderstaande barbecues hebben allemaal hun eigen voordelen én nadelen. We hebben onderstaande barbecues voor u toegelicht:

  • Gasbarbecues: De naam zegt het eigenlijk al, maar gasbarbecues werken op gasflessen. Een voordeel hiervan, is dat de bbq snel op temperatuur is. Daarnaast kan de temperatuur met een gasbarbecues gemakkelijk afgesteld worden. Wilt u bijvoorbeeld een stuk vlees langzaam laten garen? Dan kan dat prima  met een gasbarbecue. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat barbecueën met gas milieuvriendelijker is, dan barbecueën met houtskool.
  • Houtskool barbecues - Voor een houtskool barbecue worden aanmaakblokjes gebruikt om de houtskool sneller en makkelijk te laten branden. Deze bbq heeft ongeveer een half uurtje nodig voordat hij op temperatuur is. Het is namelijk belangrijk dat de bbq goed wordt verwarmd, voordat het gegrild kan worden. Wat heel typisch is aan deze bbq, is dat er een rokerige, grillsmaak aan het vlees komt.
  • Elektrische barbecues: Wilt u een snelle maaltijd? Dan is een elektrische barbecue misschien een optie voor u! Ook deze bbq is snel op temperatuur. De stekker moet in het stopcontact en u kunt vrijwel direct beginnen met barbecueën. Door middel van de gloeispiralen bij een elektrische barbecue kan het vlees gelijkmatig verhit worden. 
  • Rookovens: Iets anders dan een barbecue, is een rookoven. Dit is een 'oven' waarmee vlees, kip, vis of groenten gerookt kan worden. Doordat het hout wordt verbrand, geeft dit rook en dat geeft het eten dan weer die heerlijke, rokerige smaak. Het is een andere manier van barbecueën waar u de tijd voor moet nemen, maar wat uiteindelijk voor heerlijk, smaakvol eten zorgt.

  Barbecues kopen | Tuincentrum De Bosrand

  Weber en Big Green Egg kopen

  Naast een uitgebreid aanbod als officieel Weber-premium plus dealer kunt u nu ook bij ons terecht voor dé Big Green Egg. De Big Green Egg is gebaseerd op een ruim 3000 jaar oud, Aziatisch ontwerp van een kleioven. In de jaren '50 waren duizenden Amerikanen gelegerd in Japan waar de zogenaamde 'kamado' al eeuwenlang intensief in de keuken werd gebruikt. Nadat de Amerikaanse G.I.'s de smaakvolle en sappige gerechten proefden van deze karakteristieke kleipot, namen ze deze mee naar de Verenigde Staten. Ondertussen is de Big Green Egg een zeer populaire manier van grillen, stoven, roken, branden, koken én slow cooking geworden in Europa! Voor overige merken verwijzen we u graag naar de vestigingen van Tuincentrum De Bosrand.

  Barbecues kopen bij De Bosrand

  Bent u benieuwd geworden naar ons barbecue assortiment? U bent bij onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar of Woerden van harte welkom om de perfecte barbecue uit te komen bezoeken. Bekijk de openingstijden van de Bosrand vestigingen en dan zien we u hopelijk snel en gaat u naar huis met een mooie barbecue!

  Toon filters Verberg filters

  Filter producten

  €   - 
  Wis selectie
  1 - 36 van 430 producten