•  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Wij inspireren jou graag!

Bloemen

Bloemen zijn de ultieme sfeermakers in huis. Een uitgebreide afdeling snijbloemen ontbreekt daarom niet bij Tuincentrum De Bosrand. Onze bloemen komen rechtstreeks van kwekers en de bloemenveiling en zijn van zeer hoge kwaliteit. Naast de wat bekendere Hollandse bloemen hebben we ook een enorm assortiment bijzondere bloemen die vanuit heel de wereld komen! Naast boeketten, kransen, gelegenheidswerken kun je ook jouw wens bij ons creatieve team neerleggen. Je kunt het zo gek niet noemen of wij maken het voor jou. Van het wekelijkse boeketje tot het gespecialiseerde bloemwerk.

Bloemen bezorgservice bij De Bosrand Wassenaar en Oegstgeest!

Wij bieden een speciale bezorgservice voor de bloemenafdelingen in Wassenaar en Oegstgeest. Boeketten, bloemstukken en vazen kunnen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag bezorgd worden. Als je voor 12 uur besteld op de bezorgdagen is bezorging op dezelfde dag nog mogelijk.

Meer informatie »

 

 

          


 

Wekelijkse bloem aanbiedingen

Iedere week bieden wij de mooiste bossen bloemen aan tegen een lage prijs. Zo kan je iedere week je huis sfeervol aankleden met een prachtige bos bloemen.

Bekijk aanbieding »


 

 

Sneak peek van onze bloemenafdeling

    

Voorbeelden van onze creaties

Kijk ook eens naar:

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 34 van 34 producten