• Sfeer & Interieur

    Sfeer & Interieur

    Sfeer & Interieur

Sfeer & interieur

Naast prachtige kamerplanten en tuinplanten is er bij tuincentrum De Bosrand ook volop keuze in sfeer en interieur artikelen. Van kaarsen en tassen tot windlichten en zijden bloemen. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken presenteren wij dit handig op kleur, decoratiestijl of thema. Ieder seizoen presenteren we voor u de laatste trends. Tevens vindt u in sommige vestigingen van De Bosrand een selectie aan producten van bekende merken. Mocht de dichtstbijzijnde vestiging uw product naar keuze niet in huis hebben, dan proberen wij dit graag voor u te bestellen of vanuit een andere vestiging over te laten komen.

Sfeerartikelen en woonaccessoires: onze merken

In onze vestigingen van De Bosrand hebben wij prachtige woondecoratie. Eigenlijk alles om van uw huis echt een thuis te kunnen maken. Wij zijn daarom ook blij dat we in onze vestingen mooie merken verkopen. Denk dan bijvoorbeeld aan 

Ieder merk heeft zo zijn eigen stijl en uitstraling. By Boo is bijvoorbeeld een nieuw en jong merk. Daarentegen bestaat Rivièra Maison al langere tijd. Alle bekende merken wisselen een aantal keer per jaar met hun collecties. U bent natuurlijk van harte welkom bij De Bosrand om inspiratie op te doen.

Sfeer en interieur woonartikelen bij De Bosrand

Woondecoratie kopen bij De Bosrand

Woont u in de buurt van één van onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar of Woerden en bent u op zoek naar wat nieuwe woonaccessoires? Of bent u op zoek naar een compleet nieuw interieur? Kom dan gerust eens even langs bij één van onze vestigingen. Onze experts op het gebied van wonen en interieur kunnen u alles vertellen over de laatste trends. Tevens kunnen zij u natuurlijk ook advies geven hoe u het beste bepaalde artikelen kunt combineren.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 1005 producten