Geurende Kerkstkrans Green Your Day

Geurende Kerkstkrans Green Your Day

De kerstkrans is onlosmakelijk verbonden met kerstdecoratie. Wel zijn er nieuwe technieken, materiaalkeuzes en toepassingen. Zo zien we dit jaar hele minimalistische maar ook rijk gedecoreerde kerstkransen met mooie natuurlijke accenten. Wat dit jaar echter niet in jouw kerstkrans mag ontbreken zijn geurende ingrediënten. De géurende kerstkrans creëer je door de krans te versieren met naar lekker kerst ruikende materialen.

Daarom organiseren Green Your Day en het tijdschrift Margriet een nationale workshopdag in samenwerking met alle vestigingen van Tuincentrum De Bosrand, zodat er altijd een workshopplek bij jou in de buurt is. Op 20 december a.s. maken we samen de Geurende Kerstkrans, bedacht door Romeo Sommers. Voor € 29,95 ontvangen we je in een gezellige kerstsfeer, leer je te werken met groen en decoratie en aan het eind van de workshop neem je natuurlijk de krans mee naar huis. 

In vestiging Alphen aan den Rijn zal groenstylist Romeo Sommers zelf aanwezig zijn om deze workshop te geven!

Dinsdag 20 december starten we om 11:00 maar wees er snel bij want OP=OP!
Inschrijven kan via www.greenyourday.nl/product/workshop-geurende-kerstkrans/

Datum:
Vestigingen: Tuincentrum De Bosrand Alphen a/d Rijn, Tuincentrum De Bosrand Rijsbergen, Tuincentrum De Bosrand Wassenaar, Tuincentrum De Bosrand Woerden