Kom in de Kas

Kom in de Kas

Kom in de Kas staat in het teken van liefde, en niet zomaar een liefde, maar… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas.

Ga op zaterdag 1 april op pad, bewonder al het moois wat de glastuinbouwsector te bieden heeft en wordt verliefd op jouw Groene Liefde. Van groenten en fruit tot planten en bloemen, je ontdekt het allemaal in de kas. Onze kwekerij in Rijnsburg opent van 10.00 tot 16.00 uur haar deuren voor het publiek.

Activiteiten
Tijdens Kom in de Kas krijgt iedereen de kans om in de kassen te kijken en zelf te zien hoe kwekers het aanpakken. Kijk hoe alles groeit. Uiteraard staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Hoe wij de producten kweken, maar ook waar de producten naar toe gaan en hoe ze worden gebruikt. Er worden ook diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Kinderen kunnen zich uitleven op een draaimolen, snoepen van een suikerspin en drinken van Slush puppy, meedoen aan de workshops van de kunstenaars en reptielen bekijken en vasthouden. Ook kunnen de kinderen genieten van een lekker ijsje.

Parkeren
Parkeren kan in het industriegebied Klei-Oost “De Hooge Krocht”, Noordwijk. Er rijden pendelbusjes. Het gebied bij de bedrijven zelf is gesloten voor auto’s, wel is het toegankelijk voor fietsers en is het voor wandelaars goed te doen om in het gebied rond te lopen.

Datum: