Alphen aan den Rijn

Sfeerimpressie vestiging

 

Vernieuwde openingstijden
Maandag t/m vrijdag        10:00 tot 17:45 uur
Zaterdag                           10:00 tot 17:30 uur
Zondag                             11:00 tot 17:00 uur

Wij zijn nu ook iedere zondag open!

Wij zijn alle feestdagen geopend!
Met uitzondering van 1e Paasdag 20 april en 1e Pinksterdag 8 juni en 1e en 2e Kerstdag 25 & 26 december.

Koningsdag                         10:00 - 17:00
Hemelvaartsdag                  09:00 - 17:00

 

Welkom bij Tuincentrum De Bosrand Alphen a/d Rijn.

Tuincentrum De Bosrand Alphen a/d Rijn is een winkel vol inspiratie en ideeën. Op een goed bereikbare locatie, pal aan de N11 zijn wij te vinden. Tuincentrum De Bosrand Alphen a/d Rijn is een compleet tuincentrum, waarbij naast het groen ook vele sfeer- en cadeauartikelen vertegenwoordigd zijn. Tuincentrum de Bosrand Alphen a/d Rijn staat voor ruime keuze, prettig en gezellig winkelen, en bent u verzekerd van een goede kwaliteit tegen concurrerende prijzen. En mocht u van al dat winkelen dorst hebben gekregen, dan kunt u terecht in ons gezellige tuinrestaurant voor een hapje en een drankje.

U bent van harte welkom!

Wij zijn iedere zondag geopend!


Tuincentrum De Bosrand Alphen a/d Rijn
Prinsen Schouw 1
2394 CX Alphen a/d Rijn
T 0172-475299
F 0172-495251
E alphen@tcdebosrand.nl

 
Klimplantenweek

Klimplantenweek

Datum en tijd: 28 april 2014 9:00

Omschrijving: Maandag 28 april t/m zondag 4 mei vormt de klimplantenweek bij De Bosrand! Met klimplanten bereikt u een extra dimensie in de tuin; hoogte! Het geeft de tuin extra sfeer en uitstraling. Een saaie schutting of muur kan opgefleurd worden. Ook voor geveltuinen is een klimplant ideaal. Er zijn onnoemelijk veel klimplanten. Sommige ruiken lekker, andere zijn bijzonder decoratief. Klimplanten kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Het is belangrijk om goed te kijken waarom de klimplant daar moet groeien en welke daarvoor het meeste geschikt is. Kom langs voor leuke aanbiedingen, advies en een breed assortiment klimplanten.

Potgrond drive-in

Potgrond drive-in

Datum en tijd: 3 mei 2014 9:00

Omschrijving: Zaterdag 3 april is dan zo ver: de eerste Potgrond drive-in bij jouw vestiging van Tuincentrum De Bosrand! Kom langs en profiteer van kwaliteitsgronden tegen bodemprijzen. Gezonde grond vormt de basis van je tuin en bevat diverse soorten voedingsstoffen en mineralen voor meer bloem en kleur in in je tuin. Van Egmond Potgrond 40L 4 voor € 10,-! Ecostyle Kokosgrond terras & balkon 20L 4 voor € 10,-

Potgrond drive-in (1)

Potgrond drive-in

Datum en tijd: 4 mei 2014 10:00

Omschrijving: Zondag 4 mei is dan zo ver: de tweede dag van de Potgrond drive-in bij jouw vestiging van Tuincentrum De Bosrand! Kom langs en profiteer van kwaliteitsgronden tegen bodemprijzen. Gezonde grond vormt de basis van je tuin en bevat diverse soorten voedingsstoffen en mineralen voor meer bloem en kleur in in je tuin. Van Egmond Potgrond 40L 4 voor € 10,-! Ecostyle Kokosgrond terras & balkon 20L 4 voor € 10,-

Gazonweek

Gazonweek

Datum en tijd: 12 mei 2014 9:00

Omschrijving: Maandag 12 mei t/m zondag 18 mei - Wilt u ook een gezond en groen gazon waar u jarenlang plezier van kunt hebben? Maar weet u niet precies waar te beginnen? Dan is de week van 1 april dé ideale week om bij één van onze vestigingen langs te komen en u te laten informeren over dit onderwerp. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! Bij De Bosrand hebben we alles voor een goed en gezond gazon. De beste periode om een gazon te zaaien is in het voorjaar, van half april tot eind mei. Of van half augustus tot eind oktober. Verzorg je gazon met de juiste voedingstoffen zoals gazonmest en kalk. Wij vertellen u graag meer hierover in één van onze vestigingen. Kom langs voor leuke aanbiedingen, advies over uw gazon en een breed assortiment aan grasmaaiers, grasscharen, meststoffen, harken en verticuteermachines.

Fuchsiaweek

Fuchsiaweek

Datum en tijd: 19 mei 2014 9:00

Omschrijving: Nieuw dit jaar: de Fuchsiaweek! Van 19 t/m 25 mei kun je terecht voor allerlei soorten Fuchsia's. Wist je bijvoorbeeld dat er ook Fuchsia's zijn als vaste plant en dus ieder jaar terugkomen? Kom langs en ontdek de vele soorten die er zijn.

Bosrand Culinair

Bosrand Culinair

Datum en tijd: 5 juni 2014 19:00

Omschrijving: Donderdagavond 5 juni zal in alle Bosrand filialen van 19:00 - 21:00 een nieuwe editie van De Bosrand Culinair plaatsvinden. Op deze avond wordt samengewerkt met lokale bedrijven om u een culinaire avond te bezorgen. Kom culinaire lekkernijen proeven, krijg barbecuetips tijdens de demonstraties, probeer de ambachtelijke en natuurlijke producten van Streeck en laat u informeren over de kruiden- en groenten planten voor de bereiding van smakelijke gerechten. De uitnodiging is naast het entreebewijs ook inwisselbaar voor een consumptie bij de restaurants van de Bosrand. Tevens is er 10% korting op de gehele collectie!* *(Geldt niet voor acties, te bestellen producten, OP=OP!) De uitnodiging voor Bosrand Culinair is alleen af te halen bij de informatiebalie van Tuincentrum De Bosrand of bij één van de deelnemende bedrijven aan Bosrand Culinair. Wees er snel bij, want voor de uitnodigingen geldt Op=Op!

BBQ Demonstratie

BBQ Demonstratie

Datum en tijd: 14 juni 2014 10:00

Omschrijving: Ben je er nog niet helemaal uit wat voor barbecue je wilt? Zoek je een leuk cadeau voor vaderdag? Wil je zien wat er nog meer kan met de barbecue die je hebt? Of wil je gewoon proeven van alles wat er gemaakt wordt? De Bosrand is er klaar voor. Onze volledige selectie barbecues en gereedschappen staat voor u klaar. Dit jaar is ons assortiment groter dan ooit. Van een eenvoudige houtskool barbecue tot grote gasbarbecues van alle luxe voorzien. Voor ieder wat wils! Kijk, proef, leer en ervaar het echte barbecueën tijdens de barbecue demonstraties deze dag in de Bosrand filialen!

Rozenweek

Rozenweek

Datum en tijd: 16 juni 2014 9:00

Omschrijving: Maandag 16 juni t/m zondag 22 juni - Deze hele week staan in het teken van de roos! Grootbloemige rozen, trosrozen, struikrozen, miniatuurrozen, bodembedekkers, klimrozen en dan hebben we het alleen nog maar over de verschillende soorten. Voor velen is de roos één van de mooiste bloemen en natuurlijk de bloem die de liefde symboliseert. Daarom is de roos de populairste snijbloem ter wereld. Wist u dat in Wassenaar en Rijsbergen het hele jaar door Ecquador rozen verkocht welke bekend staan om haar fraaie kleuring, grote bloemknoppen en goede houdbaarheid. Kom langs voor leuke aanbiedingen, advies en een breed assortiment rozen.

Lavendelweek

Lavendelweek

Datum en tijd: 30 juni 2014 9:00

Omschrijving: Vanaf maandag 30 juni t/m zondag 6 juli kunt u bij ons terecht voor een geheel nieuw thema: Lavendelweek!

Hortensiaweek

Hortensiaweek

Datum en tijd: 14 juli 2014 9:00

Omschrijving: Maandag 14 t/m zondag 20 juli - Deze hele week staat in het teken van de kleurrijke Hortensia! Hortensia’s (Hydrangea Macrophylla) zie je overal, maar we zijn er nog lang niet op uitgekeken. Eigenlijk zijn de hortensiabollen een verzameling kleine bloempjes. Oorspronkelijk zijn ze wit en afhankelijk van de zuurgraad van de grond verkleuren ze in prachtige tinten blauw of roze. Hortensia’s in een stoere mand fleur je terras op. Geef ze veel water, maar laat ze niet in water staan want dan verleppen ze snel. Wij zijn tevens dealer van de Hortensia Forever & Ever, Hortensia Endless Summer en Hortensia Magical. Kom langs voor leuke aanbiedingen, advies en een breed assortiment hortensia’s.

Mediterraneweek

Mediterraneweek

Datum en tijd: 11 augustus 2014 9:00

Omschrijving: Vanaf maandag 11 t/m zondag 17 augustus kunt u bij ons terecht voor een geheel nieuw thema: Mediterraneweek! Olijfbomen, palmbomen, kruiden, steeds meer mediterrane planten vinden een weg naar onze tuinen. Niet zo verrassend dat dit dan ook een heel nieuw thema vormt binnen onze tuincentra! Kom langs en profiteer van scherpe aanbiedingen. Lijkt u een eigen olijfboom in de tuin of op terras wel leuk, maar weet je niet precies hoe deze planten verzorgt moeten worden? Kom dan langs en laat je vrijblijvend adviseren.

Week van de grassen

Week van de grassen

Datum en tijd: 1 september 2014 9:00

Omschrijving: Vanaf maandag 1 t/m zondag 7 september kunt u bij ons terecht voor een geheel nieuw thema: week van de grassen!

Snoeiweek

Snoeiweek

Datum en tijd: 22 september 2014 9:00

Omschrijving: Vanaf maandag 22 t/m zondag 28 september kunt u bij ons terecht voor een geheel nieuw thema: snoeiweek!

Dierenweek

Dierenweek

Datum en tijd: 29 september 2014 10:00

Omschrijving: Vanaf maandag 29 september t/m zondag 5 oktober kunt u bij ons terecht voor een geheel nieuw thema: dierenweek!

Bloembollenweek

Bloembollenweek

Datum en tijd: 13 oktober 2014 10:00

Omschrijving: Maandag 13 oktober start de week van de bloembollen bij Tuincentrum De Bosrand! Het is namelijk nu dé tijd om bloembollen te planten voor een kleurrijk voorjaar! Bij De Bosrand zijn weer volop voorjaarsbollen verkrijgbaar voor een fleurige tuin aankomend voorjaar. Kom langs voor advies over het uitgebreide assortiment en profiteer daarnaast van aantrekkelijke acties!

Interieurweek

Interieurweek

Datum en tijd: 27 oktober 2014 10:00

Omschrijving: Van maandag 27 oktober t/m 2 november kunt u bij ons terecht voor een nieuw thema: interieurweek! Riverdale, Lifestyle, PTMD, of wat dacht je van Rivièra Maison? Deze week is onze collectie ruimer dan ooit en vol met leuke aanbiedingen voor thuis!

Santa Shopping Nights (2)

Santa Shopping Nights

Datum en tijd: 26 november 2014 19:00

Omschrijving: De Bosrand organiseert: Santa Shoppings Nights! 20% korting op alle kerstartikelen - 10% op overige artikelen* Je bent van harte welkom tussen 19:00 - 22:00 op vertoon van je kaart. Nog geen kaart? Haal hem dan snel bij je vestiging van De Bosrand want OP = OP! *Geldt niet voor acties, te bestellen producten, OP = OP - max. 2 personen per kaart.

Santa Shopping Nights (2) (1)

Santa Shopping Nights

Datum en tijd: 27 november 2014 19:00

Omschrijving: De Bosrand organiseert: Santa Shoppings Nights! 20% korting op alle kerstartikelen - 10% op overige artikelen* Je bent van harte welkom tussen 19:00 - 22:00 op vertoon van je kaart. Nog geen kaart? Haal hem dan snel bij je vestiging van De Bosrand want OP = OP! *Geldt niet voor acties, te bestellen producten, OP = OP - max. 2 personen per kaart.

Helleborusweek

Helleborusweek

Datum en tijd: 23 februari 2015 10:00

Omschrijving: Van maandag 23 februari t/m 1 maart kun je bij ons terecht voor een nieuw thema: Helleborusweek!

 
Max & Luuk
Big Green Egg
Borek
Bolsius
Dekker
Ecostyle
Elho
Fokker
Gardena
Gevavi
Hallmark Cards
Happy Cocooning
HG
Hillhout
Flymo
JUB Uittenbogaard
KS Verlichting
Keamingk
Kettler
Lifestyle
Mongo
Oase
Peacock
Pokon
PTMD
Silk ka
Streeck
Talen tools
Artstone
Riverdale
Velda
Vitakraft
Weber
Cinderella
Royal Canin
Deel deze pagina: